perjantai 9. elokuuta 2013

Perhosia

Pääpuolin alan olla sopeutunut tuohon uuteen kämppään, eikä siis ahdista enää niin paljon. Tällä hetkellä rageen oikeastaan vaan sen miun huoneen lämpötilasta, koska se tosiaankin lämpenee hiton nopeasti, kun ovi on suljettuna. Tää tietää vielä ongelmia myöhemmin. Onneks saan äitiltä hänelle tarpeettoman tornipuhaltajan tuomaan helpotusta arkeen!

Matkustin alkuviikosta taas visiitille äitin luokse tänne Hämeenlinnaa ja onhan se aika ihan mukavasti tääl menny, vaikkakaan tääl ei sen erityisempää aktiviteettia ookaan ollu. Pari päivää meni äitin koneen kans taistelles kun siinä oli mikälie järjestelmähäiriö/virus, ja kokeilin kaikki temppuni, ja vähän enemmänkin korjatakseni sen, mutta parin riskin takia sain sen vaan enemmän sekasin. Lopulta asensin käyttiksen uudestaan ja tuunasin suojausasetuksii ja täst tuli entistä ehompi. Parempi kai näin :P Tän projektin jälkeen oonki vaa maannu paikoillani ja leikkiny lahnaa. Tosin käytii metäs tänää sienes (hehe) ja äiti opetti miulle kädestä pitäen sämpylätaikinan teon ku ei oo sen tekeminen miul aikasemmin napannu.

Lisäks aion panostaa taas muutenkin itteni kehittämiseen. Oon suunnitellu aloittavani aamulenkit paremman vireystason saamiseks ja tänää aloin opettelee kymmensormijärjestelmän käyttämistä ihan vaan arjen helpottamista varten. Tää melkein jo sujuu :)

Tää oli nyt tällainen pikkupäivitys. Mitään erikoisempaa miulle ei oikein kuulu lukuunottamatta sitä, että oon lähteny verkostoitumaa hyvin lpr:n alueelle ja saanu uusii kamui. Pikkasen myös perhosia vatsassa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti