tiistai 17. joulukuuta 2013

Hurjaa

Hahaa, nyt on kieltämättä hyvät fiilikset. Koulussa selvitty avoimen opiskelijana jouluun asti ja ihan hyvin tuloksin. Kaikki samat kurssit suoritettuna kuin muillakin tuota lyhyttä harjoittelua lukuunottamatta, mutta suunnittelin sen ehkäpä suorittavani viikonloppukeikkoina, jos saan. Huomasin myös, että miulla on jo uus opiskelijanumero ja ryhmätunnuksena SHK14 - sitä odotellessa, kun ryhmätunnus vaihtuu SH13 niin meikä on sitten virallisesti osa luokkaa!

Miun loma alko viime viikon perjantaina luokan pikkujoulujen merkeissä ja pitkästä aikaa tuli juhlittua kunnolla. Oli hiton hauskaa ja tekis miel ottaa uusiks. Mutta kaipa on niihin seuraavien juhlien odottelemiseen tyytyminen. Angstaan jo täällä ku näen porukan vasta kuukauden päästä, mut kaipa tästä lomasta pitää yrittää nyt nauttia, kun syksy on niin rankasti(:D:DD) puunattu läpi.

Suunnitelmissa on siis lähteä jälleen kerran äiteen luokse Hämeenlinnaan viettelemään joulua. Hyppään huomenna junaan ja tuun jossain vaiheessa takaisin. Tapsan tansseihin yritetty houkutella, mut teen sen päätöksen sitten ihan fiilispohjalta. Mistäs sitä tietää, että viihtyykö siellä Hämeenlinnassa pidempääkin? Uutena vuotena miitataan vanhan porukan kanssa joten aika upee ilta siis tiedossa.

Mitäs muuta, tehtiin Mitjan kaa kämppään joulusiivous. Yleisellä kaliiberilla ei kai mitään sen kummoisempaa, mutta meiän normaaleihin siivoomisiin nähden täällä on nyt aika puhdasta. Viime hetken paniikkilahjat tuli ostettuu ja sitten se parhain. Meikä kävi tänään varaamassa ajan tatuoijalle ja parin viikon päästä on jo leima kädessä :) Tätä on ootettu niin pitkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti